DeLuxe paszta 100 ml

Újdonság!
Gyönyörűen, visszafogottan csillogó, vízbázisú, könnyen kenhető, enyhén strukturált krémes paszta. A DeLuxe pasztával Különleges és finoman elegáns felületeket készíthetünk bármilyen felületre, fára, kartonra, üvegre stb. TIPP:
1 340 Ft
(1 055 Ft + 27% ÁFA) / db

Gyönyörűen, visszafogottan csillogó, vízbázisú, könnyen kenhető, enyhén strukturált krémes paszta. A DeLuxe pasztával Különleges és finoman elegáns felületeket készíthetünk bármilyen felületre, fára, kartonra, üvegre stb.

TIPP:
1. Kiválóan stencilezezhető.
2. Szivacsecsettel felkenve a felület metál, fémes hatású és enyhén szemcsés tapintású lesz.
3. Száradás után átcsiszolható.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=dCJfjHUkpio

Választható színek: antracit, trüffel, smaragdzöld, lagúnakék, rózsaarany, pezsgő, platina, gyöngy,

 
SZÍN... (választható): antracit, trüffel, smaragdzöld, lagúnakék, rózsaarany, pezsgő, platina, gyöngy,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek