Tájékoztatjuk, hogy Húsvét előtti utolsó postázás április 08. szerda! Ünnep után első postázás április 15. szerda.

HÍREK, INFORMÁCIÓK

 Szeretettel köszöntünk minden alkotni vágyót!

 

Minden kezdőnek és haladónak ajánljuk az alábbi két idézetet:

 

 

"Az első és legfontosabb dolog, hogy legyen bátorságunk elkezdeni„        (Georges Clemenceau)

 

 

"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.„                (Dan Brown)

 

 

HÍRLEVÉL 2020. 03.16.

 

Webáruházunkban a rendeléseket folyamatosan fogadjuk, ill. dolgozzuk fel, azonban a koronavírus miatt kialakult helyzet miatt szállítási késedelmek előfordulhatnak. A beszállítóink és a szállító cégek is jelezték, hogy a csökkentett létszámmal dolgoznak és a kiszállítások megnövekedett száma miatt késedelmesen tudnak teljesíteni. Kérünk mindenkit, legyen türelemmel, ha rendelés leadása után megkapta az automata rendszerüzenetet, annak a rendelését hamarosan feldolgozzuk, és visszaigazoljuk.

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! Vigyázzatok magatokra, és egymásra!

 

 

HÍRLEVÉL 2019. december 16.

 

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy karácsony előtti utolsó csomagfeladás 2019. december 19. csütörtök. A december 18-a után beérkezett rendelések már csak január 6-ától kerülnek feldolgozásra.

 

HÍRLEVÉL 2019.11.18.

 

Tisztelt Vásárlóink!

 

A közelgő karácsonyi ünnep miatt rendkívül megnövekedett a rendelések száma. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen ez egy pozitív visszajelzés, hogy sokan szerettek nálunk vásárolni. 

Türelmet és megértést kérünk Tőletek, próbálunk minden rendelést időben feldolgozni és teljesíteni, a kifogyott termékeket beszerezni, de  sajnos, már a nagykerek is 2-3 napos határidővel szállítanak, valamint a futárcégek is csúszhatnak a kiszállításokkal. 

Minden tőlünk telhetőt megteszünk a pontos készletkijelzés érdekében, azonban előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Sikeres alkotásokat kívánunk:

Kreatív Paletta

 

 HÍRLEVÉL 2018.12.19.

 

 

 

 

 

2018.december 20. és 2019.január 06. között ZÁRVA tartunk! Webáruházunkban ez idő alatt a rendelések feldolgozása, a kiszállítás, valamint az e-mailes és telefonos ügyfélszolgálat  szünetel. A beérkezett rendelések és e-mailek feldolgozása 2019.január 07-től várható.

 

Megértését köszönjük:

Kreatív Paletta Webáruház

 

HÍRLEVÉL 2014.10.29.

 

Elindítottuk Facebook oldalunkat:   Kreatív Paletta  ( https://www.facebook.com/kreativpalettawebaruhaz?ref=hl )

Sok-sok ötletet, technikát, alapanyagot szeretnénk megismertetni veletek.  Az akciókról is elsőként értesülhet akinek tetszik oldalunk, és követi híreinket, bejegyzéseinket. Lesznek játékok, feltöltős - lájkolós - megosztós, amivel lehet majd nyerni is.

Várunk mindenkit szeretettel. 

 

 

HÍRLEVÉL 2011.12.01.

 

A honlapunk kialakításán folyamatosan dolgozunk, kérjük,  kísérje figyelemmel az árukészlet bővülését, esetleges észrevételeit, javaslatait szívesen fogadjuk.