Raktáron

Zsugorfólia - zsugorka A/4

Egyik oldalán előrecsiszolt, hőre zsugorodó fólia, melyből kulcstartók, medálok, ékszerek, pohárdíszek stb. készíthetők. A zsugorka csiszolt felületére rajzolt, vagy pecsételt mintát, színezzük ki pl. színes ceruzával, filctollal és sütőben süssük kb. 130 fokon,…
490 Ft
(386 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 4 pont

Egyik oldalán előrecsiszolt, hőre zsugorodó fólia, melyből kulcstartók, medálok, ékszerek, pohárdíszek stb. készíthetők.

A zsugorka csiszolt felületére rajzolt, vagy pecsételt mintát, színezzük ki pl. színes ceruzával, filctollal és sütőben süssük kb. 130 fokon, vagy hőlégfúvóval melegítsük fel.

TIPP:

- A zsugorodó fólia hő hatására összetekeredhet. Addig süssük míg a fólia ki nem egyenesedik (kb. 5 perc)

- Ha a mintát ki akarjuk lyukasztani, akkor sütés előtt tegyük.

Figyelem:

- A minta megrajzolásánál vegyük figyelembe, hogy kb. negyedére zsugorodik sütés után, illetve egy kicsit vastagabb lesz.

- Nagyon kedvelt technika a gyerekek körében.
A melegítés kizárólag felnőtt segítségével végezhető!

Méret: A4
Szín: tejfehér

Videó: (a bemutatóban Stamperia fóliát használnak, de az elkészítés módja megegyezik az általunk forgalmazott zsugorfóliával!)

&feature=em-subs_digest

 

 

 

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek