Utolsó darabok

Vizi állatok fafigura többféle

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-11-15 - A készlet erejéig.
KIFUTÓ TERMÉK! Mennyiségi hiány előfordulhat. UTOLSÓ DARABOK!   1. Hal pikkelyes ELFOGYOTT 2. Béka ELFOGYOTT 3. Teknős ELFOGYOTT 4. Hal csíkos
90 Ft 70 Ft
(55 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 0 pont
KIFUTÓ TERMÉK! Mennyiségi hiány előfordulhat. UTOLSÓ DARABOK!
 
1. Hal pikkelyes ELFOGYOTT
2. Béka ELFOGYOTT
3. Teknős ELFOGYOTT
4. Hal csíkos
5. Csikóhal
6. Polip
7. Delfin
7.b mini delfin (2db/cs)
8. Pingvin
9. Pingvin

Méret: kb. 5 - 7 cm, mini kb. 3 cm
Anyaga: 3 mm-es rétegelt lemez
FORMA... (választható): 8. Pingvin, 9. Pingvin (2db van)

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések


2024-03-11

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2024-03-11

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek