Viaszpaszta színes METÁL 20 ml Wax

Viaszpaszta színes metál - Wax paste colored metallic Narancsolaj tartalmú méhviasz paszta, felületek színezésére és védelmére. Világos színű felületeknek élénk színű, metálos, fémes csillogást kölcsönöz. TIPP: 1. A viaszpasztát vékony rétegben,…
1 140 Ft
(898 Ft + 27% ÁFA) / db

Egységár: 57 Ft/ml
Hűségpont: 11 pont

Viaszpaszta színes metál - Wax paste colored metallic

Narancsolaj tartalmú méhviasz paszta, felületek színezésére és védelmére. Világos színű felületeknek élénk színű, metálos, fémes csillogást kölcsönöz.


TIPP:
1. A viaszpasztát vékony rétegben, az ujjunkkal kőrkörösen eloszlatva vigyük fel az előzetesen alapozott, vagy díszített felületre.
2. Nehezen visszaszedhető, ezért repedések kitöltésére az antikoló pasztákat ajánljuk.
3. Teljes száradás után oldószeres lakkal, vagy  kemény lakkal lekenve tehetjük ellenállóvá.

Videó:


SZÍN: Metál (választható): sárga, magenta, vörös, lila, kék, türkiz, zöld, grafit,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek