Galaxy pehely 15 g

Újdonság!
Galaxy pelyhek - Galaxy Flakes Szabálytalan alakú irizáló pelyhek, átlátszóra száradó fényes hordozóanyagokba, pl. lakkokba, gélekbe, ragasztókba keverve vihetjük fel a díszítendő felületre. TIPP:
670 Ft
(528 Ft + 27% ÁFA) / db

Galaxy pelyhek - Galaxy Flakes

Szabálytalan alakú irizáló pelyhek, átlátszóra száradó fényes hordozóanyagokba, pl. lakkokba, gélekbe, ragasztókba keverve vihetjük fel a díszítendő felületre.

TIPP:
1. Különböző hatásaokat érhetünk el világos és sötétfelületeken.
2. Felhordásához festőkés, spautala használatát javasoljuk.
3. Nagyon különleges díszítéseket készíthetünk a pouring lakkbafényes gélpasztába, fényes Heavy Body Gelbe  kevert Galaxy pelyhekkel.
4. Látványos dekorációs elem, ha önmagában, csak a pelyhet beleszórjuk egy átlátszó tárgyba, pl. akril formába. 
 

Választható színek:

- 46 Merkúr fehér,
- 47 Jupiter fehér,
- 48 Eris pink,
- 49 Pluto sárga,
- 50 Föld zöld,
- 51 Juno rózsaszín,
- 52 Vénusz magenta,
- 53 Vesta lila,
- 54 Szaturnusz zöld,
- 55 Mars barna,
- 56 Uránusz kék,

A doboz tartalma: kb. 15 g

Videó:

SZÍN... (választható): 46 Merkúr fehér, 47 Jupiter fehér, 48 Eris pink, 49 Pluto sárga, 50 Föld zöld, 51 Juno rózsaszín, 52 Vénusz magenta, 53 Vesta lila, 54 Szaturnusz zöld, 55 Mars barna, 56 Uránusz kék,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek