Mázpaszta 100 ml

Újdonság!
Mázpaszta - Glaze paste Színesen csillogó vagy színjátszó pigmenteket tartalmazó sűrű paszta, kiváló fényes, színes, térbeli díszítések készítésére. Lágy, krémes állaga miatt könnyen kenhető. Kiválóan alkalmas stencilezéshez, vastagabb rétegben spatulával vigyük…
1 440 Ft
(1 134 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 14 pont

Mázpaszta - Glaze paste

Színesen csillogó vagy színjátszó pigmenteket tartalmazó sűrű paszta, kiváló fényes, színes, térbeli díszítések készítésére. Lágy, krémes állaga miatt könnyen kenhető. Kiválóan alkalmas stencilezéshez, vastagabb rétegben spatulával vigyük fel közvetlenül a felületre. 

Hat csillogó és négy színjátszó színben kapható.

TIPP:
1. Az irizáló hatás sötét felületen érvényesüla legjobban.
2. Légy türelmes, a még nedves paszta opálos, fehér, ill. enyhén fehér árnyalatú, a végleges élénk fényes színét teljes száradást követően éri el.


Videó:

SZÍN... (választható): arany, ezüst, gyöngyházfehér, rózsaarany, rubint, smaragd, színjátszó kék, színjátszó lila, színjátszó oliva-arany, színjátszó zöld

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek