Kristálypaszta 100 ml

Újdonság!
Finomszemcsés glittereket tartalmazó paszta, mellyel színesen ragyogó, ezüstösen csillogó díszítéseket készíthetünk. Színválasztéka kiváló a karácsonyi hangulat teremtéséhez. A glitterek hordozóanyaga átlátszóra és fényesre szárad, a felületen csak a glitterek…
1 440 Ft
(1 134 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 14 pont

Finomszemcsés glittereket tartalmazó paszta, mellyel színesen ragyogó, ezüstösen csillogó díszítéseket készíthetünk. Színválasztéka kiváló a karácsonyi hangulat teremtéséhez.

A glitterek hordozóanyaga átlátszóra és fényesre szárad, a felületen csak a glitterek látszódnak.

Az elért hatás a felvitt paszta rétegvastagságától függ. Vastag rétegben glitterekkel fedett térhatású díszítést, míg vékonyan felkenve glitterektől csillogó, áttetsző felületet kapunk.

TIPP: A kristálypaszta jól kombinálható az jégkristály pasztával. 

 

SZÍN... (választható): arany, ezüst, piros, zöld

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek