Gyöngytoll 30 ml

Gyöngytoll - Pearl pen Gyöngyszerű, csillogó dekorációk készítésére alkalmas festéktoll. Vízállóra szárad. Színminta ide…
690 Ft
(543 Ft + 27% ÁFA) / db

Gyöngytoll - Pearl pen

Gyöngyszerű, csillogó dekorációk készítésére alkalmas festéktoll. Vízállóra szárad.

Színminta ide kattintva megtekinthető.


TIPP:
1. Használatával szép gömbölyű gyöngyöket lehet pöttyözni minden felületre, fára, textilre, fémre, üvegre stb.
2. Hajszárítóval nem szárítható!

Videó:

Választható színek:

Arany,
Antik arany,
Ezüst,
Vattacukor,
Jégvirág,
Vanília,
Barack,
Tűzliliom,
Rúzspiros,
Pipacs,
Levendula,
Orgona,
Égkék,
Spenót,
Türkiz,
Grafit,
Fekete gyémánt,
Herbatea
Almazöld
Gyömbér
SZÍN... (választható): Arany, Antikarany, Ezüst, Vattacukor, Jégvirág, Vanília, Barack, Tűzliliom, Rúzspiros, Pipacs, Levendula, Orgona, Égkék, Spenót, Türkiz, Grafit, Fekete gyémánt, Herbatea, Almazöld, Gyömbér

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek