3D dekortoll 30 ml

3D dekor toll - Decor pen Sűrű, lassan terülő vízbázisú festék, pöttyözéshez, vonalas dekoráláshoz. Bármilyen felületen használható. A kristály, citrinsárga, karneolnarancs, rubinvörös, ametisztlila, akvamarinkék, turmalinkék, fluoritzöld, smaragdzöld  átlátszó…
920 Ft
(724 Ft + 27% ÁFA) / db

Egységár: 31 Ft/ml
Hűségpont: 9 pont

3D dekor toll - Decor pen

Sűrű, lassan terülő vízbázisú festék, pöttyözéshez, vonalas dekoráláshoz. Bármilyen felületen használható. A kristály, citrinsárga, karneolnarancs, rubinvörös, ametisztlila, akvamarinkék, turmalinkék, fluoritzöld, smaragdzöld  átlátszó színek. Az átlátszó változatok száradást követően teljesen átlátszóak lesznek.

A pötty és csepp alakok nem terülnek szét, teljesen alaktartóak.

 

TIPP:
1. A 3D dekor tollal készített minták tovább díszíthetők.
2. Üveg vagy porcelán felületen nem kell kiégetni, 3 nap száradás után mosagatógép álló lesz.
3. Textilen, száradás után az anyag hátoldalán átvasalva kímélő programon gépben mosható lesz.
4. Ékszerek készítéséhez is ajánljuk.
5. A felületre közvetlenül a tubusból vigyük fel, szárításához hajszárító használata nem ajánlott.
 
 
Videó:
 
 
 

 

SZÍN... (választható): átlátszó kristály, átlátszó citrinsárga, átlátszó karneolnarancs, átlátszó rubinvörös, átlátszó ametisztlila, átlátszó akvamarinkék, átlátszó turmalinkék, átlátszó fluoritzöld, átlátszó smaragdzöld, fehér, fekete, ezüst, rózsaarany, arany, acélkék, vörösréz

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek