Utolsó darabok

Fafigurák vegyes VII.

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-02-01 - A készlet erejéig.
KIFUTÓ TERMÉK! Mennyiségi hiány előfordulhat. UTOLSÓ DARABOK! 1. masni, 2. masni, 3. ajándékdoboz, 4. ajándékdoboz, 5. léggömb, 6. lóhere, 7. patkó, Méret: kb. 5-7 cm Anyaga: 3 mm-es rétegelt lemez
90 Ft 70 Ft
(55 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 0 pont

KIFUTÓ TERMÉK! Mennyiségi hiány előfordulhat. UTOLSÓ DARABOK!

1. masni,
2. masni,
3. ajándékdoboz,
4. ajándékdoboz,
5. léggömb,
6. lóhere,
7. patkó,


Méret: kb. 5-7 cm
Anyaga: 3 mm-es rétegelt lemez

FORMA... (választható): 1. masni (1db van), 2. masni (2db van), 3. ajándékdoboz, 4. ajándékdoboz, 5. léggömb, 6. lóhere, 7. patkó,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések


2024-03-11

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek