Pigment fix 100 ml

Újdonság!
Pigment- és glitterporokkal történő felületdíszítéshez használható médium. Vízbázisú, fényesre száradó, átlátszó médium, amihez mindenféle pigment- és glitterporokat, metál pigmenteket vagy akár glittereket is keverhetünk, így elkészíthetjük saját festékünket,…
1 240 Ft
(976 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 12 pont

Pigment- és glitterporokkal történő felületdíszítéshez használható médium.

Vízbázisú, fényesre száradó, átlátszó médium, amihez mindenféle pigment- és glitterporokat, metál pigmenteket vagy akár glittereket is keverhetünk, így elkészíthetjük saját festékünket, vagy pasztánkat. 

A pigmentkeveréket sűrűségétől függően használhatjuk pasztaként vagy festékként, kiválóan alkalmas kiemelésre. Különösen ajánlott valódi fémből készült pigmentekhez (Metal Pigment Powder / Fémpigment), de ezeket csak közvetlenül a felhasználáskor keverjük a médiumhoz. Gyorsan száradó, nagyon szép fedő festékeket lehet létrehozni alapozás nélkül. 

Art mica  

Metál pigment

Neon és Világító pigmentpor

Chemelon rubon pigment (a chameleon hatás fekete alapon érvényesül a legjobban)

Chameleon és Metál pigmentpor

Eco glitter

glitterpor

TIPP:

1. A porokat egymással is bátran keverhetjük,  így teljesen egyedi színeket tudunk létrehozni.
2. A száraz anyaghoz lassan adagoljuk a pigment fixet, amíg a kívánt sűrűséget el nem érjük. Festék készítéshez ecsettel keverjük homogénre, paszta készítéshez festőkést ajánlunk.
3. Használat után az eszközöket azonnal el kell mosni!
4. Mindig csak a szükséges mennyiséget keverjük be, későbbiekben nem használható fel a bekevert festék vagy paszta
5. Lakkozáshoz a Pouring lakkot javasoljuk 


Videó:

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek