Mártó festék - fekete 250 ml

Újdonság!
Dipping paint Vízbázisú, extra fedőképességű, önterülő fekete festék, melyet használhatunk tárgyak bemártásához vagy leöntéséhez vastagabb festékréteg kialakítása érdekében. Száradás után a felület rendkívül fényes, és sima,…
2 970 Ft
(2 339 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 29 pont

Dipping paint

Vízbázisú, extra fedőképességű, önterülő fekete festék, melyet használhatunk tárgyak bemártásához vagy leöntéséhez vastagabb festékréteg kialakítása érdekében.

Száradás után a felület rendkívül fényes, és sima, ecsetnyom nélküli lesz, kiválóan alkalmas krómozott hatású felületek kialakításához, a Pentart Rub-on pigmentek használatához.

 

TIPP:

1. többféle anyag mártásához használható, pl.  üveg, akril, fa, hungarocell, papír, karton, dekorgumi, ékszerbeton, gyurma, decor clay-el, gipszel öntött formák,

2. több rétegben ecsettel is felhordható a felületre

3. üveg és akril mártása előtt a felületet zsírtalani kell,

4. porózus felületú tárgyakat, pl hungarocell, érdemes kétszer mártani, a két mártás között min. 2 óra száradásti időt kell hagyni

5. a bemártott tárgyakat függőlegesen, állítva szárítsuk, hogy a felesleges festék letudjon csöpögni.

6. teljes száradás (kb.24 óra) után tovább díszíthető a mártófestékkel festett tárgy

 

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 2 290 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 2 290 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...