Utolsó darabok

Fülbevaló építhető 1 pár

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-08-28 - 2023-09-23.
Díszíthető fülbevaló alapok nikkelmentes fémből. A csomag tartalma: 2 db továbbépíthető fülbevaló dísz + 2 db beakasztós golyós fülbevaló alap. 1. Háromszög fülbevaló dísz, színe: ródium, mérete: 1,5 cm x 2 cm  2. Csepp alakú fülbevaló…
140 Ft 90 Ft
(71 Ft + 27% ÁFA) / cs
Hűségpont: 0 pont
Díszíthető fülbevaló alapok nikkelmentes fémből.

A csomag tartalma: 2 db továbbépíthető fülbevaló dísz + 2 db beakasztós golyós fülbevaló alap.

1. Háromszög fülbevaló dísz, színe: ródium, mérete: 1,5 cm x 2 cm 
2. Csepp alakú fülbevaló dísz, színe: ródium, mérete: 1,5 cm x 2,7 cm
3. Ornament kör fülbevaló dísz, színe: ezüst, mérete: kb. 2,5 cm Ø
4. Nyitható karika fülbevaló dísz, színe: ezüst v. ródium, mérete: kb. 2 cm Ø.
KÉSZLET... (választható): 1. Háromszög, 2. Csepp alakú, 3. Ornament kör, 4.a Nyitható karika ezüst, 4.b Nyitható karika ródium,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 990 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek