Bársonypor 30 ml

Újdonság!
Bársonypor - Velvet powder Rendkívül finomszálú por, bársonyos- puha felületek kialakításához. TIPP: Közvetlenül a tubusból a még nedves ragasztóra, lakkra, festékre, paszták tetejére szórható, pl. sűrű gélpasztával előkészített mintákra.…
670 Ft
(528 Ft + 27% ÁFA) / db

Bársonypor - Velvet powder

Rendkívül finomszálú por, bársonyos- puha felületek kialakításához.

TIPP:

  1. Közvetlenül a tubusból a még nedves ragasztóra, lakkra, festékre, paszták tetejére szórható, pl. sűrű gélpasztával előkészített mintákra.
  2. Kétoldalas ragasztószalaggal is kiválóan alkalmazható.
  3. Textilen, Textil médiumra szórva, mosógépben mosható lesz a dekorált anyag.
  4. Különleges hatást érhetünk el stencilbe kent ragasztóra vagy pasztára szórva.

Videó:

&t=154s

Választható színek:

fehér 4 g
bézs 4 g
citromsárga 4 g
piros 3 g
gránátvörös 6 g
királykék 4 g
türkiz min. 3 g
zöld 2 g
sötétbarna 6 g
szürke min. 3 g
fekete 4 g
SZÍN... (választható): fehér, bézs, citromsárga, piros, gránátvörös, királykék, türkiz, zöld, sötétbarna, szürke, fekete,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek