Raktáron

Pouring lakk 100 ml

Újdonság!
Pouring lakk - Pouring Glaze Vízbázisú univerzális lakk, magasfényű, ellenálló bevonat készítéséhez. Több rétegben ecsettel felhordva máz-hatást érhetünk el. Alkalmazható natúr és festett fára, szalvétára,…
1 690 Ft
(1 331 Ft + 27% ÁFA) / db

Pouring lakk - Pouring Glaze

Vízbázisú univerzális lakk, magasfényű, ellenálló bevonat készítéséhez. Több rétegben ecsettel felhordva máz-hatást érhetünk el. Alkalmazható natúr és festett fára, szalvétára, scrapbook papírra, textilekre, feszített vászonra, üvegre, levegőnszáradó gyurmán, füstfóliával vagy dekorfóliával ddíszített felületekre, laminált bútorokra.

TIPP: 

  1. Könnyen felvihető ecsettel, vagy önterülő tulajdonságának köszönhetően akár önthetjük is a felületre. Öntésnél a tárgyat vizszintes helyzetben szárítsuk!
  2. A lakkot vékony! szilikonformába öntve akár csipkemintát is készíthetünk. 
  3. A resin art (gyanta öntés) technikához is alkalmazható, így akár csillámokat is "úsztathatünk a felületén.
  4. Száradási ideje ecsettel felhordva porszáraz lesz 30-40 perc elteltével, teljes száradása rétegvastagságtól függöen 24-48 óra.
  5. A megszáradt felület portaszító, és könnyen takarítható.

Videó:

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek