Modellező paszta könnyű 150 ml

Modellező paszta könnyű - Light Modeling paste Rugalmasra száradó, könnyed habhatású, formatartó vízbázisú paszta. Vastag rétegben sem reped, ezért nem csak szilárd, hanem rugalmas felületek,  pl. papír, feszített vászon, festés előtti strukturálásához is használható.…
1 470 Ft
(1 158 Ft + 27% ÁFA) / db

Egységár: 9.79 Ft/ml
Hűségpont: 14 pont

Modellező paszta könnyű - Light Modeling paste

Rugalmasra száradó, könnyed habhatású, formatartó vízbázisú paszta. Vastag rétegben sem reped, ezért nem csak szilárd, hanem rugalmas felületek,  pl. papír, feszített vászon, festés előtti strukturálásához is használható.

TIPP:
  1. Kiválóan stencilezhető. Felhordásához festőkés vagy spatula használata javasolt.
  2. Szilikonformába nyomva különböző 3D mintákat, alakzatokat készíthetünk vele.
  3. Száradás után átfesthető. Teljes száradás 24 óra.
  4. Vízbázisú színezőkkel anyagában is színezhető.

Videó:

&t=12s

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek