Utolsó darabok

Gipszkiöntő - szappan

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-02-21 - 2024-03-10.
Szappan alakú kiöntő formák. A szappanöntéshez bármely gipszkiöntő-formát használhatjuk. Tipp:1. A saját készítésű szappan nemcsak tisztálkodási kellék, hanem szép dísz a fürdőszobapolcon vagy vidám gyerekjáték a fürdőkádban, de különleges, egyedi…
1 740 Ft 1 390 Ft
(1 095 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 13 pont

Szappan alakú kiöntő formák. A szappanöntéshez bármely gipszkiöntő-formát használhatjuk.

Tipp:
1. A saját készítésű szappan nemcsak tisztálkodási kellék, hanem szép dísz a fürdőszobapolcon vagy vidám gyerekjáték a fürdőkádban, de különleges, egyedi ajándék is lehet.

2. Maradék szappanokból is készíthetünk, egyedi szappant. Lereszeljük a szappanokat, és vízgőz felett felolvasztjuk. Tetszés szerint színezhezjük, illatosíthatjuk, majd a kiöntőformába adagoljuk.

MINTA... (választható): 3.136, 4.167, 5.re_

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 990 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek