kreativpaletta.huKÉPKERETEK Fa Képkeret különböző formák I. mini

Képkeret különböző formák I. mini

Ár: 160 Ft (126 Ft + 27% ÁFA) / db
Négyzet: belső méret kb. 5 cm x 5 cm, külső méret: 6,6 cm x 6,6 cm.

Téglalap: belső méret kb. 3,8 cm x 8 cm, külső méret: 5,6 cm x 9,7 cm.

Ovális: belső méret kb. 3,8 cm x 7,5 cm, külső méret: 5,4 cm x 9,1 cm.

Szív: belső méret kb. 5,5 cm x 4,9 cm, külső méret 7,5 cm x 8,5 cm.

Anyaga: 3 mm-es rétegelt lemez. 


A képkeret dekorálása egyszerű, a keretet és a hátoldalát külön-külön lehet festeni, decoupagolni stb, és a legvégén össze kell ragasztani.
FORMA...(választható):
négyzet, téglalap, ovális, szív,
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


15.000.-Ft feletti rendelésnél ingyenes! A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz. A bankszámlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Előreutalással fizetett PostaPontra


PostaPont
15.000.-Ft felett ingyenes! A csomagokat a Magyar Posta szállítja. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Utánvétes házhoz szállítás


20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz. A szállítás költsége, utánvét kezelési díj felszámításával kerül megállapításra. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Utánvétes PostaPontra szállítás


PostaPont
20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani. A szállítás költsége, utánvét kezelési díj felszámításával kerül megállapításra. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át. Díjra vonatkozó infók a fejlécen, az ÁSZF található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.