kreativpaletta.hu KÉPKERETEK Fa Képkeret négyzet 15,7*15,7 cm

Képkeret négyzet 15,7*15,7 cm

Ár: 550 Ft (433 Ft + 27% ÁFA) / db
Négyzet alakú képkeret, 3 mm-es rétegelt lemezből.

Külső méret: 22,2*22,2 cm
Belső méret: 15,7*15,7 cm

A képkeret dekorálása egyszerű, a keretet és a hátoldalát külön-külön lehet festeni, decoupagolni stb, és a legvégén össze kell ragasztani.

Dekoráció nélkül!!
Kosárba
+ -
Mennyiség (db):

Hasonló termékek

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz. A bankszámlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Előreutalással fizetett PostaPontra


PostaPont
Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Utánvétes házhoz szállítás


20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz. A szállítás költsége, utánvét kezelési díj felszámításával kerül megállapításra. Díjra vonatkozó információk a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.

Utánvétes PostaPontra szállítás


PostaPont
20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani. A szállítás költsége, utánvét kezelési díj felszámításával kerül megállapításra. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át. Díjra vonatkozó infók a fejlécen, az ÁSZF található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban.