kreativpaletta.huKÉPKERETEK Fa Képkeret különböző formák I. mini

Képkeret különböző formák I. mini

Ár: 150 Ft (118 Ft + 27% ÁFA) / db
Négyzet: belső méret kb. 5 cm x 5 cm, külső méret: 6,6 cm x 6,6 cm.

Téglalap: belső méret kb. 3,8 cm x 8 cm, külső méret: 5,6 cm x 9,7 cm.

Ovális: belső méret kb. 3,8 cm x 7,5 cm, külső méret: 5,4 cm x 9,1 cm.

Szív: belső méret kb. 5,5 cm x 4,9 cm, külső méret: 7,5 cm x 8,5 cm.

Anyaga: 3 mm-es rétegelt lemez. 


A képkeret dekorálása egyszerű, a keretet és a hátoldalát külön-külön lehet festeni, decoupagolni stb, és a legvégén össze kell ragasztani.
FORMA...(választható):
négyzet, téglalap, ovális, szív,
Mennyiség (db):
Kosárba

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


15.000.-Ft feletti rendelésnél ingyenes! Díjak a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban. A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


15.000.-Ft felett ingyenes! Díjak a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban. A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomagokat a Magyar Posta szállítja. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Utánvétes házhoz szállítás


Díjak a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban. Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött rendelés összesítőben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Díjak a fejlécen, az ÁSZF alatt található SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó tájékoztatóban. Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+száll.díj) a rendelés feldolgozása után küldött rendelés összesítőben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.