Üvegmatrica festék kontúrozó Leeho 20 ml

Akciós!
Az akció időtartama: 2019-04-13 - A készlet erejéig.
KIFUTÓ TERMÉK! Üvegmatrica festék kontúr. Használata: A kiválasztott mintát helyezzük fólia alá, a csőrös flakon segítségével a kontúrvonalak könnyedén megfesthetők. 1-2 óra száradás után következhet a színezés. TIPP: 1. A kontúrvonalak…
290 Ft 230 Ft
(181 Ft + 27% ÁFA) / db

KIFUTÓ TERMÉK!

Üvegmatrica festék kontúr.

Használata:
A kiválasztott mintát helyezzük fólia alá, a csőrös flakon segítségével a kontúrvonalak könnyedén megfesthetők. 1-2 óra száradás után következhet a színezés.

TIPP:
1. A kontúrvonalak legyenek egybe függőek, így a kitöltő színek nem tudnak összefolyni.
2. Az előkészületeknél ne feledkezzünk meg a fültisztító pálcikáról!
Az esetleges elkenődéseket fültisztító pálcikával könnyedén vissza lehet törölni

SZÍN... (választható): Arany, Ezüst,

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek