Mázpaszta 3,5 ml

Akciós!
Az akció időtartama: 2022-11-15 - A készlet erejéig.
Máz hatású viaszpaszta - Glaze effect wax paste Színjátszó, eozinos hatást érhetünk el bármilyen, sötétre alapozott ívelt felületen ezzel az  irizáló pigmenteket tartalmazó méhviasz alapú pasztával. Különleges ékszerek készítéséhez vagy bármilyen tárgy mázas…
1 190 Ft 890 Ft
(701 Ft + 27% ÁFA) / db

Egységár: 212 Ft/ml
Hűségpont: 8 pont
Max. rendelhető 1 db

Máz hatású viaszpaszta - Glaze effect wax paste

Színjátszó, eozinos hatást érhetünk el bármilyen, sötétre alapozott ívelt felületen ezzel az  irizáló pigmenteket tartalmazó méhviasz alapú pasztával. Különleges ékszerek készítéséhez vagy bármilyen tárgy mázas kerámia hatású díszítéséhez ajánljuk.

TIPP:
1. A pasztát nagyon vékony rétegben ujjunkkal, vagy szivacsecsettel vigyük fel a felületre.
2. 1-2 óra száradás után a felületet oldószeres lakkal tehetjük vízállóvá.

Választható színek: Óceán mélye (kék) MEGSZŰNT!, Lila fény  (lila), Arany érintés (arany), Esőerdő (zöld), Hajnalpír (bronz) MEGSZŰNT!, Kékvér (kék)


Videó:

&index=17&list=PLrif-UQ-KA-r0E02qhHJo7C4upl3JjVqT

SZÍN... (választható): Kékvér (kék)

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...