Utolsó darabok

Karckép készítő készlet

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-11-15 - A készlet erejéig.
KIFUTÓ TERMÉK! Már csak 1-2 db van raktáron. Karckép készítő készlet, előrenyomott vázlattal. A karckészletek 7-8 éves kortól ajánlottak. A mintarajz alapján könnyű és élvezetes a képet elővarázsolni. A mellékelt karctűvel lehet a vonalakat finoman belekarcolni. Az…
1 290 Ft 990 Ft
(780 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 9 pont

KIFUTÓ TERMÉK! Már csak 1-2 db van raktáron.

Karckép készítő készlet, előrenyomott vázlattal. A karckészletek 7-8 éves kortól ajánlottak. A mintarajz alapján könnyű és élvezetes a képet elővarázsolni. A mellékelt karctűvel lehet a vonalakat finoman belekarcolni. Az előrajzolt fedő réteg alól készletben található karctollal varázsoljuk elő az réz karcolatokat. A fekete réteg alatt arany, ezüst vagy réz réteg található, így fog a kép szépen kirajzolódni. Időnként a lekapart festéket puha ronggyal töröljük le a képről. A kész karc igazi művészi hatást kelt!

Dekoratív ajándék.

Mérete: 20 x25 cm.

Minták:

Pillangók, elfogyott
Napraforgó,
Virágcsokor, elfogyott
Tigris, elfogyott
Oroszlán, elfogyott
Sárkány, elfogyott
Bagoly, elfogyott
Eiffel-torony, elfogyott
Szabadság-szobor, elfogyott
MINTA... (választható): Napraforgó

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 990 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...