Elefántcsont gyanta öntő szett 2 x 40 ml

Elefántcsont öntő szett - Ivory Resin ÚJ KISZERELÉS, 2x40 ml! Kétkomponensű műgyanta formaöntő rendszer. Anyagában és színében az elefántcsontra emlékeztető dekorációk, tárgyak, pl ékszerek, 3D dekorációk készítéséhez, de használhatjuk scrapbook vagy mixed…
3 520 Ft
(2 772 Ft + 27% ÁFA) / kszl
Hűségpont: 35 pont

Elefántcsont öntő szett - Ivory Resin

ÚJ KISZERELÉS, 2x40 ml!

Kétkomponensű műgyanta formaöntő rendszer. Anyagában és színében az elefántcsontra emlékeztető dekorációk, tárgyak, pl ékszerek, 3D dekorációk készítéséhez, de használhatjuk scrapbook vagy mixed media technikákhoz is.

Mérjünk ki 1/1 arányban A és B komponenst a mellékelt mérőedények segítségével, öntsük őket egy keverőedénybe és spatula segítségével alaposan keverjük össze. Az elegyet öntsük rugalmas öntőformába (szilikon, lágy PVC) és hagyjuk száradni. A kötési idő szobahőmérsékleten 30–40 perc, a minta méretétől- vastagságától függően.
Az öntőformából ilyenkor kivett tárgy még hajlítható, alakítható, vágható.
A teljes száradás (kb. két óra) után a forma megkeményedik, tovább nem alakítható. Az esetleges öntési hibákat, túlfolyást ilyenkor csiszolással lehet eltávolítani.
A gyanta gyorsan köt, ezért csak annyi elegyet készítsünk, amennyit egyszerre elhasználunk. A komponensek összekeverésétől számítva kb. 15 percen belül fejezzük be a formába öntést. A maradék anyagot az eredeti csomagolásban, jól lezárva tároljuk, mert a komponensek fény- és nedvesség-érzékenyek!

A csomagolás tartalma: műgyanta A és B komponens 40-40 ml, 2 db mérőpohár, mérőkanál, védőkesztyű, használati útmutató

TIPP:

  1. Az elefántcsont gyantából készült tárgyak bézs színűek. Többféle képpen tehetjük színessé:

 - színezhetjük magát a gyantát teljes tömegében alkoholos színezék oldattal, színezék porral, effekt pigment porokkal.

 - színezhetjük csupán a tárgy felületét is, pl. akrilfestékkel, média tintával, vagy permetfesték spray-vel.

 - a tárgynak metálos csillogást is kölcsönözhetünk folyékony fémmel és viaszpasztákkal,

 - vagy antikolhatjuk folyékony patinával vagy az antikoló pasztákkal.

2. Mindig legyen kéznél egy kisebb öntőforma is, hogy a kimaradt elegyet is fel tudd használni!

3. Lapos, szalagra kinyújtott még puha gyantából, formalyukasztóval is készíthetünk mintát.

Videó:
 
Figyelem! Bőrirritációt okozhat! Érzékenybőrűek használják a csomagolásban található védőkesztyűt!
Gyermekeknek nem ajánlott termék!

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a láblécen található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 790 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 790 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek