Készlethiány

Damil 0,2 mm Ø, 10 m fekete

Akciós!
Az akció időtartama: 2019-02-23 - 2019-03-26.
Merev, nagy szakítószilárdságú, fekete műanyag szál, ékszerek hagyományos fűzőanyaga. Jó tartást ad a felfűzött gyöngyöknek és tű nélkül is könnyen lehet vele dolgozni. TIPP: 1. Gyöngyfigurák fűzéséhez is ajánljuk. 2. A damilra fűzést egyszerű…
80 Ft 40 Ft
(32 Ft + 27% ÁFA) / db
Készlethiány
Merev, nagy szakítószilárdságú, fekete műanyag szál, ékszerek hagyományos fűzőanyaga. Jó tartást ad a felfűzött gyöngyöknek és tű nélkül is könnyen lehet vele dolgozni.

TIPP:
1. Gyöngyfigurák fűzéséhez is ajánljuk.
2. A damilra fűzést egyszerű csomózással (lehetőleg kétszer csomózzuk) fejezzük be, pici vízbázisú ragasztóval vagy körömlakkal tehetjük stabilabbá. Karkötők és rövidebb nyakláncok végére szükséges kapcsot teni, ebben az esetben a csomót csomórejtővel takarhatjuk el.
3. Tartós használat során, ha meglazult a damil, érdemes újrafűzni az ékszert.

Egységár 8 Ft/m helyett 4 Ft/m, a feltüntetett ár 10 m-re vonatkozik.

Szállítás

Előreutalással fizetett házhoz szállítás


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagot, az összeg beérkezését követően, a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előreutalással fizetett PostaPontra


A számlaszámot és az utalandó végösszeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes házhoz szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. A csomagokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

Szállítási díj: 1 390 Ft
PostaPont

Utánvétes PostaPontra szállítás


Az átvételkor fizetendő összeget (rendelés értéke+szállítási díj) a rendelés feldolgozása után küldött "rendelés összesítő" e-mailben közöljük. 20.000.-Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani! SZÁLLÍTÁS- ra vonatkozó információ a fejlécen, az ÁSZF alatt található. Rendelés leadásánál kiválaszthatja, hogy Önnek melyik PostaPont a legkedvezőbb csomagja átvételére. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek